ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Υπηρεσία Συλλογής και Μεταφοράς

Προτιμάτε τα έπιπλα ΙΚΕΑ αλλά δεν έχετε χρόνο να τα συλλέξετε από το χώρο επίπλων Self-serve; Με την υπηρεσία συγκέντρωσης προϊόντων, το κάνουμε εμείς για εσάς! Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 20€*.

Έτσι, κερδίζετε χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε σε άλλες δραστηριότητες, ενώ εμείς σηκώνουμε τα βάρη για εσάς. Κάνετε τη βόλτα σας στο κατάστημα, δοκιμάζετε τα προϊόντα μας και επιλέγετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο γούστο σας. Εναλλακτικά, επιλέγετε τα προϊόντα σας μέσα από την ιστοσελίδα μας και εκτυπώνετε την ηλεκτρονική λίστα αγορών πριν έρθετε στο κατάστημα.

Μας δίνετε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και εμείς ετοιμάζουμε την παραγγελία για εσάς. Εσείς απλώς περνάτε από το ταμείο για την πληρωμή και έπειτα κάνετε άλλη μία στάση στο γραφείο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας για την πληρωμή της υπηρεσίας μεταφοράς. Όλα τα υπόλοιπα, τα αφήνετε πάνω μας! Συγκεντρώνουμε τα έπιπλα που θέλετε να αγοράσετε και τα παραδίδουμε στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς για εσάς. Ρωτήστε μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία.

*Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η χρέωση για τη μεταφορά των προϊόντων.

Κατάθεση σε τράπεζα

Αντικαταβολή

Language

IKEA in Store App