2 ιδέες για να αλλάξετε λίγο το υπνοδωμάτιό σας

20-Μαρ-2019
Ύπνος με στιλ! Ανακαλύψτε 2 εντελώς διαφορετικές ιδέες για να αναβαθμίσετε ανοιξιάτικα το υπνοδωμάτιο.
2 ιδέες για να αλλάξετε λίγο το υπνοδωμάτιό σας
SOMMARASTER παπλωματοθήκη και 2 μαξιλαροθήκες, 240x220/50x60 cm SOMMARASTER παπλωματοθήκη και 2 μαξιλαροθήκες, 240x220/50x60 cm

Παιχνιδιάρικο στιλ

Στην ουσία, αυτό είναι ένα «ήρεμο» υπνοδωμάτιο με απλά σχέδια, ξύλο και λίγα χρώματα. Ο παιχνιδιάρικος συνδυασμός χρωμάτων και μοτίβων κάνει το κρεβάτι επίκεντρο του δωματίου.

SIMESTED χαλί, ψηλό πέλος SIMESTED χαλί, ψηλό πέλος

Σχέδια από την φύση, λιτές γραμμές και λίγη δόση υπερβολής

Επιμένουμε ότι ο συνδυασμός χρωμάτων και μοτίβων μπορεί να είναι εξαιρετικός. Μην το φοβηθείτε και αφεθείτε ελεύθεροι! Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο, αν αφήσετε και μερικές γωνιές του δωματίου με λιγότερα αντικείμενα όπως έναν άδειο τοίχο ή έπιπλα σε ανοιχτόχρωμο ξύλο.

«Η διαφορά μεταξύ του μίνιμαλ και του υπερβολικού δεν είναι τόσο μεγάλη. Αυτό που έχει σημασία είναι οι λεπτομέρειες να δένουν αρμονικά.»

Elin Stierna, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων IKEA

Αντιθέσεις και μίνιμαλ μαζί

Στην δεύτερη ιδέα έχουμε έναν γκρι καμβά με γκρι χρώμα στους τοίχους, το δάπεδο και τα υφάσματα. Τα σκούρα χρώματα κάνουν τέλεια αντίθεση με μικρές πινελιές σε έντονους τόνους. Δείτε πόσο έντονη φαίνεται η κόκκινο λωρίδα στον τοίχο και πόσο τονίζει τα υπόλοιπα κόκκινα στοιχεία του χώρου.

Λεπτές γραμμές και εντυπωσιακά χρώματα

Αυτή η ιδέα έχει να κάνει με γραμμές, χρώματα και αντιθέσεις. Τα καλύμματα μαξιλαριών σε έντονα χρώματα, έρχονται σε αρμονία με τα γκρι κλινοσκεπάσματα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.
Κατάθεση σε τράπεζα

Αντικαταβολή

Language

IKEA in Store App